ÖDF startar träningsdans

Efter kontakt med Länsstyrelsens Pandemienhet har vi fått följande besked. ÖDF:s
verksamhet faller under kategorin ”Gym- och sportanläggningar”. Detta innebär att vi utan
partnerbyte får dansa 9 par samtidigt i vår lokal (d.v.s. varje besökare skall ha 10 kvadratmeter tillgänglig yta).
Vi kommer därför att starta träningsdans i bugg och fox på liknande sätt som vi gjorde under ett par veckor i höstas. Varje träningstillfälle blir en timme och du anmäler dig här på hemsidan (endast paranmälan!). Betalning 40 kr sker vid entrén, endast swishbetalning!

Träningsdanserna kommer att läggas ut efterhand under maj och juni. Anmälan till respektive träningsdans öppnar c:a 1vecka före dansen.

När du kommer till lokalen ser du att mycket nytt har skett i området. När det gäller parkering är det fortfarande fri parkering i markerade rutor utanför lokalen. Men, runt om lokalen, är sannolikt alla parkeringsplatser avgiftsbelagda. Håll noga koll på skyltning för att undvika parkeringsböter.