ÖDF medverkar på föreningarnas dag 14 augusti!

Möt Malmös föreningsliv på Föreningarnas dag! Mellan kl 11.00-15.00 finns representanter från Malmös föreningsliv på plats på Gustav Adolfs Torg för att informera och visa upp sina verksamheter och aktiviteter. På programmet står en fullspäckad dag med uppvisningar på scenen och varje förening har ett informationsbord där den som letar efter nya fritidsaktiviteter kan ställa frågor och få information. Föreningarnas dag är ett samarbete mellan Malmö Idrottsföreningars Samorganisation, Malmö Ideella och Malmö stad.  

ÖDF har ett informationsbord mellan kl. 11.00 – 15.00. Medlemmar och delar av styrelsen finns på plats under dagen för att informera om föreningen.

ÖDF har uppvisning vid Gustav Adolfs Torg 14.00 – 14.10 med medlemmar och kursledare från ÖDF

ÖDF har prova på vid Dansbanan 17.00 – 18.00 Black Jack börjar spela kl. 18.00 Jannica och Richard håller i den

Besök oss gärna och ta gärna på dig din ÖDF tröja när du minglar runt 🙂