Kläder/skor

Profilkläder

Vi har ett nytt sortiment av profilkläder för Öresunds Dansförening.

Vi har i samarbete med Intersport upprättat en webbutik där du genom att klicka på följande länk: https://team.intersport.se/team/oresunds-dansforening-odf/ kan se hela sortimentet.

Webbutiken fungerar som en normal butik på nätet.
Priserna är inklusive logo och kraftigt subventionerade!

Utlämning kommer att ske via Intersport Bernstorp! Vid frågor och problem angående beställda plagg kontaktas alltid Intersport Bernstorp kontaktpersoner Martin och Jörgen via tel. nr. 040–539750.

Denna satsning med större utbud och förmånliga priser gör vi för att du som medlem ska kunna ha bra och bekväma kläder att träna i och för att stärka ”klubbkänslan” och visa att vi är stolta över vår förening vid offentliga uppvisningar och arrangemang.

Dansskor

Använd bra skor för inomhusbruk med sula som glider lätt på parkett. Du kan enklare göra vissa turer, du skonar dina knän och det förhindrar att vi drar in damm och smuts som gör golvet allt för halt och sliter på golvet.

Utbudet av dansskor är begränsat. Ofta är postorder enda alternativet. Dansskor i Väst brukar hälsa på oss varje termin. Håll koll på vår hemsida för datum när de kommer.

Som medlem får Du 10% rabatt på dansskor hos Dansskor i Väst.